Cursuri Robotica Pentru Copii

Instructori dedicați

Profesioniști și entuziaști, instructorii ROBBO susțin elevii pasionați de tehnologie încă de la început și pe tot parcursul procesului de studiu. Scopul instructorilor este de a insufla pasiune celor mici pentru domeniul tehnic și de a-i pregăti pentru un viitor dominat de tehnologie. Instructorii noștri urmează o pregătire specială, au studii tehnice în domeniul IT și participă în mod regulat la cursuri și workshop-uri profesionale.

Curs de programare

Curriculum dinamic La ROBBO CLUB, elevii parcurg drumul de la conceperea unui robot pe ecranul unui computer până la transpunerea acestuia în realitate folosind modelarea 3D, imprimarea 3D și cunoștințele de electronică dobândite în cadrul lecțiilor ROBBO.

Condiții optime pentru înscriere

Program convenabil pe tot parcursul săptămânii, cursuri interactive și echipamente moderne pentru cursurile de robotică (calculatoare, roboți, circuite electrice, imprimantă 3D și caiete de exerciții).

Program modular

Te poți înscrie oricând! Nu trebuie să aștepți începerea noului an școlar. Formăm grupe noi la cerere în limita disponibilității, iar dacă elevul are experiență acumulată anterior, ne poți contacta pentru a-i recomanda o grupă potrivită pentru nivelul lui.
Pachet educațional conceput în Finlanda
pentru viitorul strălucit al copiilor.
© 2023 „ROBBO". Toate drepturile rezervate.


ROBBO WEBSITE USER AGREEMENT
ROBBO Privacy Policy
ROBBO Termeni și condiții